Imposant huis met groot gastenhuis en twee zwembaden op bijna 2 ha grond.

 

In het kort

Ref: AA131
Oppervlakte: 340 m2
Terrein: 20000
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Sauvetere la Lemance
DPE waarde: C
Gaz effet serre: B
Prijs: €585000 FAI

dpe image
C
ges image
B

Beschrijving van het huis

De basis van dit imposante huis is enkele eeuwen oud. In de loop der tijd is het huis een paar maal vergroot tot het deze kasteel achtige uitstraling kreeg. Met de huidige 240m2 woonoppervlak biedt het vele mogelijkheden. En werkelijk een zee aan ruimte in en om het huis.
Via de elektrisch bedienbare poort rijdt u het domein naar de garage en schuur en met ruime parkeermogelijkheid. Via de stenen trap komt u op de grote terrassen die voor de woonetage liggen.
Het huis is tegen een heuvel aangebouwd, vandaar de speelse hoogteverschillen.
Binnenkomst in de hal met direct rechts een kamer, nu in gebruik als kantoor.  Verder een trap naar de gastenkamers op de eerste verdieping.
Aan de linkerkant van de entreehal de sfeervolle eetkamer met schouw. Erachter de keuken met daarnaast een flinke bijkeuken en een aparte voorraadkamer. Vanuit de bijkeuken loopt u zo de achtertuin in met terrassen en het zwembad. Naast de eetkamer ligt de salon met prachtige 13e eeuwse schouw en toegang naar de heerlijke terrassen met uitzicht op het chateau van het dorp. Achter deze kamer is nog een kamer; nu de kleinere damessalon. Trap naar boven naar de privé vertrekken. De etage: in het prive gedeelte 3 slaapkamers en een prachtige badkamer. In het gastengedeelte, 2 slaapkamers en een badkamer. Dit gedeelte is via een aparte trap te bereieken en er is ook een onafhankelijk deur naar buiten.
Deze tuin biedtoptimale privacy.
Onder het hele huis grote kelders.

Het huis wordt verwarmd door een economische warmtepomp. Alles is goed geïsoleerd.
Tegen het huis aan een grote schuur (150 m2) met veel mogelijkheden.

Op het terrein ligt verder de mooie gite (110 m2) met eigen oprijlaan, tuin met zwembad en poolhouse. De gite heeft een salon met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Optimale privacy.
De gite heeft elektrische verwarming.

Het terrein wordt omringd door bos. Det dorpje ligt op 500 m en heeft een bakker, twee kleine supermarkten, een cafe en zelfs een stationnetje. Op 20 minuten ligt het stadje Fumel met alle grote winkels en voorzieningen.

Al met al een heerlijk ensemble, geschikt als fijn familiehuis of voor het exploiteren van chambre d’hôtes en gite.

Informatie aanvragen