Prachtig huis met grote gastenvleugel, 4 garages, verwarmd zwembad, 4 paardenboxen en 11 ha grond

 

In het kort

Ref: AA30505
Oppervlakte: 434 m2
Terrein: 100800
Aantal kamers: 9
Aantal slaapkamers: 6
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Villefranche du Perigord
DPE waarde: C
Gaz effet serre: A
Prijs: €700000 FAI

dpe image
C
ges image
A

Beschrijving van het huis

Dit unieke huis is in de eerste jaren van deze eeuw ontworpen en gebouwd door een architect. Alles heerlijk ruim met hoge plafonds en veel licht. Aankomst op het terrein door een prachtig poort en een lange oprijlaan naar het huis. Het ligt op een heuvel vanwaar je het terrein prachtig kunt overzien. Rond het huis een fraai aangelegd park. Het terrein bestaat verder uit ongeveer 6 hectare weiland en de rest is prachtig eeuwenoud bos.

Binnenkomst in de hal met garderobe. Ruime eetkamer met ernaast de complete keuken. Naast de eetkamer de kleine salon . Doorloop naar de grote salon. Op de eerste etage de ouderslaapkamer met eigen badkamer en een grote dubbele bureau/hobby ruimte. Op de benedenetage veel kelderruimte, een wijnkelder, een inmaakkeuken en een grote wasruimte.
Vanuit de grote salon op de begane grond komt u via een lange lichte gang in het gastengedeelte met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Er is ook een kleine keuken, woonkamer en apart toilet.

Het gebouw ligt in U-vorm rond het prachtige verwarmde zwembad met elektrisch bedienbare overkapping. Uiteraard bij het zwembad ook een douche en toilet. Rond het zwembad aan meerdere kanten heerlijke terrassen.
Achter de gang die het huis met de gastenvleugel verbindt zijn nog 4 ruime garages.
Aan de rand van de grote wei staat een schuilstal met 4 paardenboxen, fourage/zadel-kamer en ruimte voor hooiopslag.

Alles in perfecte staat van onderhoud. Veel luiken en de zonneluifels zijn elektrisch bedienbaar. Efficiënte verwarming door 2 warmtepompen (één voor het hoofdhuis en één voor het gastengedeelte). In het hoofdhuis ook twee houtkachels.
Op amper 10 minuten rijden een dorp met voorzieningen.

Informatie aanvragen