Lagere prijs!! Lekker ruim huis (jaren ’70) met zwembad en bijna 8000 m2 grond. Vlakbij alle winkels en toch optimale privacy.

 

In het kort

Ref: CA282
Oppervlakte: 260 m2
Terrein: 7890
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Montayral
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €229000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Op korte afstand rijden van het stadje Fumel/Montayral met scholen, grote supermarkten, bouwmarkten, garages en andere bedrijven (o.a. de Action), ligt dit huis aan een doorgaande weg tussen Montayral en het weidse land van de Lot-et-Garonne. In de directe omgeving veel natuurschoon en middeleeuwse dorpen en stadjes zoals Tournon d’Agenais, Lauzerte en Villeneuve sur Lot. Een heerlijk gebied om te wonen en te genieten van natuur en cultuur.

Het huis ligt een eind van de weg af, midden in een tuin van bijna 8000 m2 met optimale privacy. Aan de achterkant loop je zo het bos in.
Voor het huis een groot terras met maar liefst 5x openslaande deuren. Vanaf het terras kijkt je op het lager gelegen zwembad met luxe poolhouse en terras.  Achter in de tuin een stukje bos met een heuse boomhut in een van de grote bomen.

Fraaie oprijlaan naar het huis met een ruime parkeerplek voor de garage. Het huis heeft twee etages: de woonetage en daaronder nog een enorme ruimte. Daarin een garage, werkplaats, hobbyruimte en bijkeuken. In totaal bijna 130 m2.
Op de even grote woonetage zit de voordeur aan de achterkant. Via een gang met toilet komt u in de woonkamer (40 m2) met 3x openslaande deuren naar het terras. In de kamer een open haard. Er is een ruime opening naar de halfopen keuken (16 m2).
Via de gang komt u in de 4 slaapkamers en de badkamer met tweede toilet.  Twee slaapkamers hebben openslaande deuren naar het terras; een van deze slaapkamers heeft een eigen douche.
Elektrische verwarming.

Bij het zwembad een heerlijk poolhouse met ruime zithoek, keuken en toilet. Het zwembad heeft een elektrisch roldek en een buitendouche. In de tuin nog een schuur voor de tuinspullen.
Al met al een zeer compleet huis voor een mooie prijs!

Informatie aanvragen