Charmant huis met klein appartement en schuur op 2 ha grond. Heerlijk vrij gelegen. Nog 2 ha bosgrond op kleine afstand.

 

In het kort

Ref: C30504
Oppervlakte: 80 m2
Terrein: 25000 + 25000
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Thedirac
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €199000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Op loopafstand van een mooi dorpje met bakker ligt dit huis geheel vrij met mooi uitzicht over eigen grond.
Er ligt 2 ha weiland en bos direct bij het huis. Op korte afstand nog eens 2 ha bos.
Het huis dateert uit de jaren ‘50 en is van binnen wel gedateerd. Als grote voordelen echter een splinternieuwe warmtepomp en nieuwe kozijnen met dubbel glas. Dus economisch stoken.
Een lange oprijlaan brengt u bij de binnenplaats met links het huis en rechts de schuur. Rondom het terrein met veel mooie struiken en fruitbomen. Verder een flink weiland en een stuk bos.
Binnenkomst in een hal met links de keuken (8 m2) en rechts de kamer (16 m2).  Via een gang naar de twee slaapkamers (14 m2), de badkamer en het toilet. Aan de zijkant van het huis een groot terras met mooi uitzicht op het land.
Onder de leefetage een kelder en een grote garage/werkruimte. De schuur bestaat uit drie gesloten delen en een flinke open ruimte.
Aan het huis vast het appartement bestaande uit een kamer/keuken, twee slaapkamers, toilet en douche maar hier moet nog wel flink wat opgeknapt worden (Dak heeft ooit gelekt maar is gerepareerd.).
Al met al een zeer aantrekkelijk huis op een prachtige locatie.

Informatie aanvragen