DIT ZOEKT U:  natuurstenen huis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote schuur, 1,5 ha grond, uitzicht en rust!!

 

In het kort

Ref: CA474 (EXCLUSIEF!)
Oppervlakte: 140 m2
Terrein: 15000
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Marminiac (EXCLUSIVITE)
DPE waarde: D
Gaz effet serre: B
Prijs: €298000 FAI

dpe image
D
ges image
B

Beschrijving van het huis

Een droomhuis. Ruim, vrij gelegen en toch niet eenzaam. Absolute rust. Prachtig uitzicht. Ruime binnenplaats. Grote schuur met etage. Dubbele carport. 1,5 ha grond. Het huis ligt aan de rand van een mini gehucht van 5 huizen. Twee dorpen met voorzieningen op nog geen 10 minuten rijden. Geen verkeersgeluiden.

U komt aan op de heerlijke binnenplaats. Voor het huis ligt een verhoogd terras met eronder de originele, recent gerestaureerde opslagkelder voor regenwater. Een zogenaamde citerne. Via dit terras komt u binnen in de lichte woonkamer (42 m2) met houtkachel. Ernaast de keuken/eetkamer (23,5 m2). Vanuit de kamer dus een deur naar het terras aan de binnenplaats en vanuit de keuken kunt u via een smeedijzeren buitentrap naar het terras aan de kant van de vallei. Daar kunt u uitkijken over het prachtige landschap en ‘s avond genieten van mooie zonsondergangen.
In de woonkamer twee trappen boven elkaar; één naar boven en één naar beneden.  Naar boven komt u op een overloop met toegang tot 2 grote slaapkamers (waarvan één met dressing), een kleinere studeer-/slaapkamer en een badkamer met bad, wastafel en toilet.  Alle slaapkamers hebben grote velux dakramen. 
De trap naar beneden brengt u bij de ruime gastenkamer met eigen badkamer en toilet.  Deze kamer heeft een eigen ingang naar buiten (mogelijk te gebruiken voor B&B). Achter de gastenkamer nog een kelderruimte.
Het huis heeft elektrische verwarming (gedeeltelijk nieuwe, zuinige radiatoren) en een houtkachel.

Dan de grote schuur (15 x 7 m) met een etage. De vloer is een netjes afgewerkte betonvloer. Beneden een badkamer met douche, wastafel en toilet en langs de lange zijde verschillende werkbanken. Een paradijs voor klussers!  Via een luie houten trap komt u in het schitterende, lichte schildersatelier. 

Op de binnenplaats bevinden zich nog een carport voor twee autos en een overdekte opslag voor stookhout en wat tuingereedschap.

Er mag nog iets geklust worden want de badkamer en keuken zijn een beetje gedateerd maar al met al een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!