Ruim natuurstenen huis met zwembad op 8000 m2 grond. In zeer goede staat.

 

In het kort

Ref: CA461
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 9000
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Ja
Omgeving: Montcabrier
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €265000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Dit huis ligt aan een rustig weggetje. Deze oorspronkelijke boerderij van ruim 150 jaar oud is in recente jaren geheel gerestaureerd. In de jaren ‘60 is de woning in stijl vergroot . Nu een comfortabel huis met hoge plafonds en modern comfort. Voor het huis een stenen trap naar een knus terras voor het huis. Entree in de woonkamer/keuken (45 m2) met fraaie schouw (houtkachel) en deuren naar een heerlijk beschut en toch zonnig tweede terras. Een slaapkamer ligt diredct naar de woonkamer. Via een ruime gang komt u bij nog twee slaapkamers, de badkamer en het toilet. Er is ook een deur waarachter een trap naar de zolderetage kan worden gemaakt.
De zolder is ook van buitenaf bereikbaar. . Op het straat niveau een inpandige garage en twee grote kelders.
Het huis is gebouwd in een helling met veel rotsen.
Achter het huis het zwembad met weer een terras. Daar zijn twee flinke ruimtes voor eventueel extra kamers. De zodleretage is ook buitenom te bereiken. Op straat niveau een inpandige garage en twee flinkekelderruimtes.
Het terrein loopt achter het huis omhoog. Er is een actieve bron op het terrein met een leiding naar het huis voor heerlijke helder water. Deze bron dient wel schoongemaakt te worden eens in de 5 jaar. Het huis biedt optimale privacy terwijl de voorzieningen toch dichtbij zijn. Alles in goede staat van onderhoud.

Informatie aanvragen