Origineel natuurstenen huis met duiventoren en mooi vrij uitzicht. Hoog gelegen op 1 ha grond.

 

In het kort

Ref: CA2121
Oppervlakte: 240 m2
Terrein: 10000
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Bouriane
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €280000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Het gehucht ligt hoog bovenop een heuvel bij een aantrekkelijk dorp met winkels en restaurants in de lieflijke Bouriane.
Dit romantische huis staat aan de zijkant van het gehucht en bijna aan het eind van een doodlopend weggetje. Verder is er aan hetzelfde weggetje een restaurant en op enige afstand nog 2 woonhuizen. Rondom de schitterende natuur van deze unieke omgeving.

Entree in een grote serre met open keuken. Een heerlijk licht vertrek met mooi uitzicht over eigen terrein en de groene omgeving.  Ernaast de karakteristieke woonkamer met grote schouw. Er zijn 3 slaapkamers. Twee kleinere, die een badkamer en een apart toilet delen. De ouder-slaapkamer heeft een kleine dressing en een eigen badkamer met toilet. Grote zolder (50 m2) met alle ruimte voor nog enkele kamers.
Op de begane grond tenslotte een grote garage (30 m2), een ruime werkplaats/atelier (50 m2) met dubbele deuren naar de tuin en een kelder (30m2). Onder het huis dus alle ook ruimte voor ontwikkeling van meer kamers of een gastenverblijf. In de tuin twee schuren. Alles in goede staat van onderhoud. Het huis heeft dubbel glas en cv op olie.  Comfort, en toch veel authentieke elementen.
Een bijzonder huis met veel mogelijkheden!!

Informatie aanvragen