Prachtig gerestaureerd natuurstenen huis met schuurtje op 4000 m2 grond. Rustig gelegen.

 

In het kort

Ref: CA2111
Oppervlakte: 100 m2
Terrein: 4000
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Montgesty
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €241500 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Dit pareltje ligt in een mooi natuurstenen gehuchtje vlakbij het dorpje Montgesty. Heerlijk rustig maar niet eenzaam. Oorspronkelijk een tabaksschuur maar inmiddels met behulp van goede materialen en veel smaak omgetoverd tot een wonderschoon huisje met bijna 100 m2 woonoppervlak.
U komt binnen in de ruime woonkamer met prachtige schouw en zo goed als nieuwe half open keuken. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Als u vanuit de keuken een trapje van een paar treden afloopt komt u in de bijkeuken en in de gewelfde kelder waar de cv installatie en de boiler staan. Vanuit de woonkamer is er ook een deur naar het grote overdekte terras van waar u mooi uitkijkt over uw licht glooiende tuin.  Deze tuin is 4000 m2 groot en grenst aan een bosrand waardoor u optimale privacy heeft.
Via een mooie trap komt u op de etage waar twee slaapkamers en een badkamer zijn.
De voor en achtergevel zijn nieuw en goed geïsoleerd, het dak is in 2013 volledig vernieuwd en gelijk ook goed geïsoleerd.
Het is een puntgaaf huisje waar u zorgeloos kunt genieten van deze populaire omgeving.
Binnen het omheinde terrein staat een houten overkapping en naast het omheinde terrein staat een natuurstenen schuurtje wat u eventueel nog kunt verbouwen tot gastenhuisje. Alle aan en afvoeren zijn al ter plaatse.
Op een klein kwartiertje rijden ligt de stad Cahors. Daar zijn alle winkels, scholen en een ziekenhuis.
Vanaf het terrein loopt u aan alle kanten de vrije natuur in.

Informatie aanvragen