Een droomplek!  Boeren-ensemble met woonhuis en meerdere natuurstenen schuren op ruim 1 ha grond. Zeer rustig gelegen.

 

In het kort

Ref: CA30603
Oppervlakte: 95 m2
Terrein: 11668
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: St Martin le Redon
DPE waarde: E
Gaz effet serre: B
Prijs: €288750 FAI

dpe image
E
ges image
B

Beschrijving van het huis

Aan het eind van een doodlopend weggetje in het buitengebied van een klein karakteristiek dorpje. Heerlijk vrij te midden van bossen en velden. Prachtig uitzicht over een grote groene vallei. Geen verkeersgeluiden. Beschermde agrarische omgeving.  Op amper 10 minuten van alle grote supermarkten en andere bedrijven.

Het compacte woonhuis is recent gemoderniseerd. Nieuwe elektriciteit, isolatie, dubbel glas, septic tank op norm, glasvezel internet.
Voor het huis een veranda en een nieuw aangebouwde kamer (10 m2), momenteel in gebruik als bijkeuken.  Eetkamer/keuken (35 m2). De knusse salon meet 16,7 m2. Verder een extra kamer/bureau (9,7 m2), de slaapkamer (13,2 m2), de badkamer met bad en douche en een toilet. De zolderetage heeft mogelijkheden. Het huis heeft elektrische verwarming en er is een schoorsteen voor een kachel.  Naast het huis een zwembad dat afgewerkt moet worden (plaatsen liner en pomp).

Dan de bijgebouwen! Eerst de hoge, grote schuur (100 m2) met twee paardenboxen. Tweede schuur/atelier (43 m2) met zolderetage. De derde schuur meet 30 m2. Al deze natuurstenen schuren hebben nieuwe daken. Goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld gîtes of een groot huis maken van de schuur en het huis verhuren. Maar natuurlijk ook zeer geschikt voor dierenliefhebbers. Ruimte genoeg.
Het is in feite een mini-gehuchtje met enorme vrijheid en privacy! Een buitenkans!

Informatie aanvragen