Verrassing: Knus huis op ruim 8000 m2 grond met mooi uitzicht. 2 min. van dorp. Rustig gelegen.. Commerciele mogelijkheden.

 

In het kort

Ref: CA261
Oppervlakte: 145 m2
Terrein: 8400
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 2
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: bouriane
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €195000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Dit unieke huis, boven op een berg in een prachtige streek van departement de Lot. Veel toeristische plekken in de omgeving. Prachtig uitzicht over een groot dal. Rondom rust en ruimte.
Het huis ligt aan de rand van een gehuchtje met 4 andere huizen. Op het terrein optimale privacy.
In de afgelopen jaren is deze woning vanuit een ruïne tot een complete,  artistieke woning verbouwd.  Lekker beschut tussen eeuwenoude eiken.  In de zomer goede bescherming tegen de felle zon en in de winter volop licht.

Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers met toilet (waarvan één buiten), open keuken, grote houtkachel en een ruime overdekte tuinkamer met een extra buitenkeuken.

Op een deel van de grond mogen chalets, safaritenten of andere gebouwen voor toeristische activiteiten worden gerealiseerd. In de omtrek zijn verder geen terreinen meer te koop met deze optie.

De eigen vallei heeft een ‘onbespoten’ natuurrijke oppervlakte van 7385m2. Het is een voedselbos in wording met daarop nog een caravan, een stalen schuur met natuursteen en hout bekleed en een atelier met houtkachel.

Er is een waterput, een composthoop, een vuurplaats en een groentetuin.
Deze unieke kleurrijke plek in het zuiden van Frankrijk bevindt zich tussen de rivieren de Lot en de Dordogne.
Op loopafstand ligt het dorpje met een grote supermarkt,  bakker, apotheek, kapper, tabaksshop, bank, een tweetal scholen, een kerk, een zwembad en een aantal leuke restaurants en cafeetjes.

Informatie aanvragen