Heerlijk recent huis (1997) met zwembad op 5000 m2 grond. Super Uitzicht!

 

In het kort

Ref: C283
Oppervlakte: 130 m2
Terrein: 5000
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Ja
Omgeving: Duravel
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €375000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Charmant en degelijk gebouwd jaren negentig huis met zwembad op 5000 m2 grond, op een zeer gewilde locatie. Schitterend uitzicht!

Via de oprijlaan komt u door de mooi aangelegde voortuin op de parkeerplaats bij het huis. In de zijvleugel de grote garage en aan de voorkant de entree van het huis.
U komt binnen in de centrale ruimte met daarin de zithoek, eethoek, gang naar de drie slaapkamers en de trap naar de ruime torenkamer. Verder zijn er nog een badkamer met bad en wastafel, een badkamer met douche en wastafel, een garderoberuimte met apart toilet en een ruime, moderne keuken waar ook een eethoek staat.
In de zitkamer is een inbouw open haard die het huis verwarmt en verder zijn er elektrische kachels.
Vanaf het ruime terras achter het huis of vanaf het terras bij het zwembad heeft u een magnifiek uitzicht over de brede vallei van de rivier de Lot.
Er zijn slechtere plekjes om uw vrije uren door te brengen!
Momenteel is dit huis in gebruik als vakantiehuis maar door het comfort, de degelijke bouw en de uitstekende staat van onderhoud is het beslist ook geschikt voor permanente bewoning.
Op vijf minuten rijden een dorp met winkeltje, restaurantjes, etc. en op een kleine twintig minuten rijden een stadje met grote supermarkten, scholen etc.
Komt u maar eens kijken, de unieke plek zal u beslist aanspreken.

(Er is een mogelijkheid om aangrenzend een strook grond van 3300 m2 bij te kopen met een bouwmogelijkheid dichter aan de weg.  Dat zou het terrein enorm veel weidser maken en vooral ook het uitzicht).

Informatie aanvragen