Geweldig natuurstenen ensemble met zwembad en gastenhuis op 5000 m2. Zeer rustige ligging in groot natuurpark

 

In het kort

Ref: CA292
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 5000
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 5
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Cabrerets
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €0 FAI
Verkocht

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Net buiten een stil dorpje zonder drukte of winkels ligt dit geheel heerlijk vrij, maar niet afgelegen.
Op zo’n 5 minuten rijden een groter dorp met winkels en restaurants.  Voor de grote supermarkten liggen Figeac en Cahors op 30 minuten rijden. Rondom de absolute rust van dit prachtig beschermde natuurgebied.

Het terrein is geheel ommuurd met van die karakteristieke eeuwenoude muurtjes. Als u naar het huis loopt valt meteen het traditionele, echt Franse karakter op. Het huisje dateert uit de 19e eeuw.  Het heeft de kenmerkende bouw van deze omgeving.

Binnenkomst in een knusse woonkamer met compacte open keuken en schouw met houtkachel. Ernaast een eetkamer met een mezzanine waar eventueel geslapen kan worden. Op de benedenetage is een slaapkamer en de badkamer plus toilet. Op de zolder ook een nog een ruime slaapkamer. Beneden tenslotte een ruimte voor wasmachine en droger.
De eigenaren hebben zoveel mogelijk de authentieke elementen behouden.

Even verder op het terrein staat dat gastenhuis, voorheen een natuurstenen stal. Op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Op de etage een woonkamer, slaapkamer, douche, toilet en kitchenette. Ruimte genoeg voor meerdere gasten. Het gastenhuis heeft vloerverwarming in de woonkamer en verder electrische radiatoren. Goede isolatie. De tweede natuurstenen schuur kan ook makkelijk tot een gastenhuis worden verbouwd. Anders geschikt als atelier of hobby-ruimte.
Tenslotte heerlijk vrij achter op het terrein het zwembad (10 x 5m) met terras.
Een ensemble zoals je nog maar zelden tegenkomt.

Informatie aanvragen