VISSERS!!! Natuurstenen huis met restaurant, winkel, 4 appartementen, zwembad en de rivier de lot op 40 m.

 

In het kort

Ref: CA30602
Oppervlakte: 412 m2
Terrein: 982 m2
Aantal kamers: 12
Aantal slaapkamers: 7
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Vire sur Lot
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €375000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Dit natuurstenen huis ligt in een piepklein dorpje, op een commercieel aantrekkelijke locatie vlak aan de rivier op een uitstekende vislocatie maar ook mogelijkheden om bv kano’s te gaan verhuren.
Er zijn een winkeltje, een restaurant, het woonhuis en dan nog eens 4 appartementen en een chambre d’hôtes met eigen badkamer en toilet. Het restaurant heeft een complete professionele keuken. De besloten tuin biedt veel privacy. In de tuin een U-vormig zwembad.

Het woonhuis is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft een woonkamer met open keuken. Er zijn een bijkeuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een dressing.
Onder de woning is het restaurant met ongeveer 30 zitplaatsen en een eigen ingang. De ruim opgezette keuken is professioneel met spoelkeuken en opslag.

Op het terrein 4 volledig ingerichte appartementen voor 2 personen en één chambre d’hôtes. Alle verhuur units hebben airco/verwarming combinatie.
Voor de verwarming van het huis kan een economische warmtepomp worden geïnstalleerd. De propaan cv ketel is namelijk weggehaald maar alle leidingen en radiatoren liggen er nog gewoon.

In de beschutte tuin ook nog een leuk terras met overdekte pizza oven. Aan de overkant van het weggetje een garage en meerdere parkeerplaatsen.

Al met al een goede mogelijkheid voor aanpakkers met een commercieel hart.

Informatie aanvragen