Natuurstenen huis, rustig gelegen op 1 ha grond met zwembad en een natuurstenen schuur

 

In het kort

Ref: CA3112
Oppervlakte: 110 m2
Terrein: 10000
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Auniac
DPE waarde: E
Gaz effet serre: B
Prijs: €315000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
E
ges image
B

Beschrijving van het huis

In het buitengebied van een stil dorpje ligt dit huis heerlijk rustig maar niet geïsoleerd. Het middeleeuwse stadje Gourdon met alle voorzieningen op 15 minuten rijden. Op 10 minuten het dorp Payrac met winkels. Het huis is in recente jaren compleet gerestaureerd en het fungeert nu al een aantal jaren als heerlijk vakantiehuis.
Via een kleine oprijlaan komt u op de binnenplaats tussen de schuur en het huis.  Stenen trap naar de ingang. Grote woonkamer met prachtige schouw (Godin houtkachel) en doorgang naar de half-open keuken. Vanuit de keuken toegang tot een knus overdekt terras. Op de begane grond verder een ruime slaapkamer en een badkamer en toilet.
Trap naar de mezzanine die als TV hoek/lounge-ruimte is ingericht. Op de etage verder de tweede grote slaapkamer met eigen badkamer en toilet. Op het lagere tuinniveau twee flinke kelders.
De natuurstenen schuur is oud, maar kan omgebouwd worden tot een gastenhuis.
Vanaf het huis is buiten een opgang naar de hoger gelegen tuin met het zwembad (12 x 6m).  Achter het zwembad nog een stuk tuin. De rest van het terrein bosgrond.
Een heerlijke plek om comfortabel te genieten van de landelijke rust en schoonheid.

Informatie aanvragen