Zeer ruim huis met gastenhuis op 5450 m2. Rustige ligging

 

In het kort

Ref: C30403
Oppervlakte: 290 m2
Terrein: 5260
Aantal kamers: 10
Aantal slaapkamers: 6
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Caillac
DPE waarde: C
Gaz effet serre: A
Prijs: €399000 FAI

dpe image
C
ges image
A

Beschrijving van het huis

Onder architectuur gebouwde villa met gîte en rondom mooie volwassen tuin.
Rustig gelegen, midden op een perceel van ruim 5000m2 grond en vlak bij de rivier de Lot, vindt u deze ruime en lichte villa uit 1988 met 229m2 woonoppervlak plus nog een gîte met 66m2 woonoppervlak.
Alles gerealiseerd met duurzame materialen. Fraaie marmeren vloer.

Drie minuten rijden van een dorp met voorzieningen, en een kwartier van de stad Cahors. Alle scholen, van kleuterschool tot lyceum, zijn in de buurt te vinden.

Dit bijzondere huis is zeer verrassend qua indeling. De muren staan zelden in een hoek van 90 graden, de plafonds zijn allemaal verschillend van hoogte en toch straalt het rust en ruimte uit. Vrij uitzicht naar meerdere kanten. Zowel binnen als in de grote tuin met volwassen bomen.

U komt binnen in een ruime hal met toilet. Toegang tot de keuken en de eetkamer met schuifdeuren naar een overdekt terras. Op de begane grond verder een slaapkamer met openslaande deuren en eigen badkamer.
Alle ruimtes zijn is speels met elkaar verbonden.
Een halve verdieping lager bevinden zich de voorraadkamer, een extra keuken en een werkkamer van totaal 35m2. Dit lichte deel heeft een eigen entree-deur maar is ook via de keuken bereikbaar. 
Een halve verdieping hoger dan de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer. Weer een halve verdieping hoger is de zeer schitterende master bedroom met eigen badkamer en balkon.

Achter in de tuin bevindt zich een mooi gastenhuis van 66m2. Dit huis heeft een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Eigen parkeerplek.  De volwassen tuin is mooi en ruimtelijk aangelegd met achterin een ommuurde moestuin. Goede privacy.
Verschillende buitenmuren van het huis zijn opgetrokken uit de mooie lichte “pierres de Crayssac”; de lokale natuursteen.

Beide, uitstekend geïsoleerde huizen wordt verwarmd door middel van een lucht/warmtepomp, een inbouw open haard en elektrische radiatoren.

Door de ligging en de ruimte eventueel ook geschikt voor toeristische exploitatie. Alle ruimte voor een zwembad.

Toegang tot de tuin via een elektrisch bedienbare toegangspoort. Aan de straatzijde een natuurstenen muur. Het huis ligt precies midden in de grote tuin. Aan de achterkant vrij uitzicht over de wijngaarden. De tuin heeft volwassen bomen, struiken en prachtige bloembedden. Optimale privacy.

Een in alle opzichten verrassend huis met veel mogelijkheden.

Informatie aanvragen