Fantastisch modern huis met fantastisch uitzicht over de wijngaarden en een historisch stadje in de verte.

 

In het kort

Ref: B3111
Oppervlakte: 250 m2
Terrein: 2700
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Nee
Omgeving: Puy l’Eveque
DPE waarde: B
Gaz effet serre: A
Prijs: €574500 FAI

dpe image
B
ges image
A

Beschrijving van het huis

Vrij gelegen op een terrein van ongeveer 2700 m2.  Vanaf dit hoge punt kijkt u op meerdere kanten uit op bosjes en wijngaarden. In de verte het historische stadje Puy l’Eveque met alle fasciliteiten. Er is een geasfalteerde lange prive oprijlaan naar het huis.
Het huis is zeer ruim van opzet en optimaal voorzien van isolatie en energie-zuidige verwarming. Het huis is onder architectuur gerealiseerd in 2011.
Op de begane grond een flinke hal met vestiaire en toilet. De lichte woonkamer met open keuken en gezellige zithoek (76 m2) heeft meerdere schuifdeuren (die in de muur verdwijnen) naar een balkon met ‘de wereld aan uw voeten’. Verder een prachtige schouw. Opvallende is een fraaie natuurstenen muur. Naast de keuken een praktische bijkeuken/wasruimte. Vervolgens een kantoorruimte van 12 m2.
De master bedroom (bijna 25 m2) heeft een dressing en eigen sanitair.
Een prachtige trap brengt u op de etage met een grote open ruimte (26 m2, tweede woon- of TV kamer, kantoor of bibliotheek). Verder nog 3 slaapkamers, een met eigen sanitair en nog een aparte badkamer en toilet.
Onder het huis een dubbele garage, een hobbyruimte en de technische ruimte. Hier kan eventueel nog een compleet appartement worden gecreerd. Alles in zeer doordacht gerealiseerd en onderhoudsvrij.
Vloerverwarming met een economnische warmtepomp (Viessmann). Deze moderne installatie, de optimale isolatie en modern dubbel glas lever de B klassering op voor het energielabel. Best uniek voor zo’n groot huis
4 minuten rijden naar het stadje en tot compelte rust en privacy.

Informatie aanvragen