Groots ensemble: prachtig gerestaureerd huis, oude boerderij ter restauratie, recent huis, zwembad en 2,5 ha grond. Uitzicht!

 

In het kort

Ref: 1084
Oppervlakte: 450 m2
Terrein: 1 ha
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: soturac
DPE waarde: C
Gaz effet serre: A
Prijs: €499000 FAI

dpe image
C
ges image
A

Beschrijving van het huis

Deze voormalige boerderij met bijgebouwen en nieuw zwembad ligt op een hoog, rustig punt met fraai uitzicht naar meerdere kanten. Toch is het maar 5 minuten rijden van een stadje met scholen, verschillende grote supermarkten, bouwmarkten en andere winkels. Alle voorzieningen dus vlakbij.

Het natuurstenen geheel bestaat uit een direct bewoonbaar ruim huis met appartementje (gastenkamer) en een recent volledig gerestaureerd tweede huis en een oude boerderij met schuur ter restauratie.

Hoofd woning: Deze oorspronkelijke boerenschuur is compleet gerestaureerd.  Goede isolatie en modern comfort, 3 slaapkamers, prachtige badkamers, moderne keuken. Aan het gebouw vast een ruime gastenkamer met eigen ingang en sanitair.
Het huis heeft aan de ene kant een grote tuin.
Aan de andere kant een romantische binnenplaats die grenst aan de nog te restaureren boerderij. Deze boerderij met grote inpandige schuur biedt veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld gîtes, chambres d’hôtes of een centrum voor groepsactiviteiten.

Een stukje verderop op het terrein ligt nog een woning. Dit huis is recent volledig gerenoveerd. Woonkamer, moderne keuken 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet.

Alles bij elkaar een schitterend geheel met vele mogelijkheden. Op het terrein mag eventueel nog een woning worden bijgebouwd.