Luxe en ruim huis met zwembad, riant poolhouse en chalet op 3,5 ha met prachtig uitzicht over de Lot valei.

 

In het kort

Ref: B30507
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 35000
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Puy l’Eveque
DPE waarde: D 187
Gaz effet serre: C 29
Prijs: €570000 FAI

dpe image
D 187
ges image
C 29

Beschrijving van het huis

Dit bijzondere geheel ligt heerlijk vrij op een heuvel met adembenemend uitzicht over de ongerepte natuur. Rondom beschermd natuurgebied bestaande uit bossen en wijngaarden. Via een smal weggetje zonder verkeer klimt u de helling op.  Er zijn twee inritten naar het terrein, waarvan een elektrisch bedienbaar. Aankomst de dubbele garage en de parking.
Het huis is in H-vorm gebouwd. Alles gelijkvloers. Er is gas centrale verwarming, maar ook een zeer goede houtkachel. De zolder kan eventueel nog ontwikkeld kan worden.
De woonkamer met deels open keuken meet 58 m2. Grote deuren naar het overdekte terras (55 m2), dat over de hele lengte van het huis loopt. Vanaf dat terras weer dat schitterende uitzicht. De keuken is recent, ruim en meer dan compleet.
Via een gang komt u bij 2 slaapkamers (25 en 15 m2) die een badkamer delen. De derde slaapkamer (27 m2) heeft ook een eigen ingang en sanitair.  Verder nog een bureau , toilet en veel bergruimte.

Op korte afstand het zwembad met luxe poolhouse (keuken, toilet en douche en slaapgelegenheid).
In de tuin nog een houten chalet met eigen sanitair. Tenslotte een fraaite plantenkas.

Op meerdere plekken van het terrein hou je ongemerkt de pas even in om naar het geweldig uitzicht te kijken.  Aan de verre overkant een kasteel. Schilderachtig middeleeuwse stadje met alle voorzieningen op 7 minuten rijden.
Een droomplek!

https://youtu.be/Sr-vP2iV5dA

Informatie aanvragen