Ruime natuurstenen villa (1867) in perfecte staat op rustige lokatie met weids uitzicht.

 

In het kort

Ref: BA1112
Oppervlakte: 142 m2
Terrein: 6000 (possible 30000)
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Nee
Omgeving: Les Junies
DPE waarde: D
Gaz effet serre: A
Prijs: €450000 FAI

dpe image
D
ges image
A

Beschrijving van het huis

Het huis (1867) ligt op een heuvel met vrij uitzicht over het prachtige, glooiende landschap. Geen verkeersgeluiden. Dorp met weekmarkt en alle voorzieningen op 10 minuten.
Het huis heeft 142 m2 leefruimte, verdeeld over 3 etages. Toegang via een oprijlaan en een degelijke elektrisch bedienbare poort.
Op de begane grond een dubbele garage, grote kelder met o.a. de cv (vloerverwarming), toilet, badkamer en extra kamer (moet afgewerkt worden) met eigen deur naar buiten. Tenslotte een ruimte voor opslag en wasmachine, droger.
Toegang tot de middenetage zowel binnendoor als via een fraaie stenen trap buitenom. Bij de entree een veranda met prachtig uitzicht. Ook achter het huis een groot terras. De middenetage bestaat uit de moderne keuken (16,75 m2), een grote living (41 m2) met open haard (efficient Polyflame systeem = open haard en houtkachel in één), een slaapkamer (14 m2) met en suite badkamer en een toilet.
Een fraaie trap brengt u op de bovenetage met een grote open ruimte (bureau), 2 slaapkamers (21 en 22,5 m2), badkamer en toilet.
Alles meer dan perfect onderhouden, volgens de huidige normen geïsoleerd en in nieuwstaat.
Rondom het huis ligt een flink stuk grond met alle ruimte voor een zwembad.
Een droomhuis met optimale privacy en veel mogelijkheden.

Informatie aanvragen