Ruim, deels natuurstenen huis met modern comfort. Unieke locatie met panoramisch uitzicht, zwembad, gastenhuis en 10 ha grond.

 

In het kort

Ref: B3021
Oppervlakte: 180 m2
Terrein: 20000 (possible plus)
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Senaillac lauzes
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €465000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Als u het terrein oprijdt valt meteen de enorme ruimte en rust op. Er ontvouwt zich een machtig mooi uitzicht tot aan de verre horizon. Het huis ligt aan de rand van een groot groen dal met veldjes en bossen. Absolute rust en privacy.
Op nog geen 10 minuten rijden ligt het dorp Labastide Murat met winkels en restaurants. De aansluiting naar de snelweg Parijs - Toulouse op slechts 15 minuten. Uniek om op zo’n plek te kunnen wonen.

Het huis ligt op ruime afstand van het smalle weggetje waar bijna geen verkeer over komt. Aan het einde van de oprijlaan een dubbele carport en een houten garage voor opslag tuinmachines en materiaal.
Prachtige paden leiden u naar het huis en zwembad.
De gebouwen liggen op een mooi vlak stuk terrein aan de rand van de grote groene vallei. Bij aankomst sta je onwillekeurig even stil om te genieten van de intense stilte en het panoramische uitzicht. Bij helder weer kun je in de verte de besneeuwde toppen van de Pyreneen (op ruim 300 km!) zien. Rond het huis en het gastenhuis een fraai aangelegd park.
Het terrein bestaat verder uit 5 ha bos en 5 ha veld/weiland. Door de hoogteverschillen heb je op meerdere plekken een geweldig uitzicht en overal 100% privacy. Er zijn een paar ruïnes van middeleeuwse herdershuisjes en een waterpunt. Kenmerkend zijn de oude natuurstenen muurtjes uit vervlogen tijden. Het is een heerlijk stuk vrije natuur met reeën, herten, wilde zwijnen, vossen, dassen en ontelbare vogelsoorten.

Het huis meet 15 x 10 m. De buitenmuur is deels van natuursteen, waardoor het huis een traditionele indruk maakt. Alles is optimaal geisoleerd. Er is vloerverwarming met een moderne warmtepomp (2023). In de woonkamer ook nog een houtkachel. Heerlijk zwembad (met splinternieuwe pompinstellatie) met groot terras.  Kortom, dit is een huis waar je direct comfortabel kunt gaan wonen zonder allerlei aanpassingen.

De indeling:
Binnenkomst in een hal van 10 m2. De woonkamer (32 m2) heeft vloerverwarming en de houtkachel. Vanuit de woonkamer een deur naar een van de vele terrassen rond het huis.
De moderne keuken/eetkamer meet 30 m2 en heeft een deur naar een ruim overdekt terras. Naast de keuken een flinke bijkeuken (24 m2). Verder op de begane grond twee slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer. Apart toilet..
Op de etage de grote slaapkamer (30 m2) en de badkamer van 20 m2. Rondom deze slaapkamer en badkamer een enorme bergzolder, waar ruimte is voor meer kamers.
Door de optimale isolatie en de warmtepomp is dit huis zeer goedkoop en energievriendelijk warm te houden.
De diverse terrassen bij het huis en het zwembad bieden telkens een adembenemend uitzicht en desgewenst zon of schaduw.
Fraaie zwembad (10 x 5m)  met nieuwe liner en groot terras.
Het gastenhuisje (35 m2) is een compleet tweepersoonshuisje met woonkamer/keuken/slaapkamer en badkamer/toilet. Ook hier optimale isolatie, een eigen terras en uiteraard ook dat schitterend uitzicht.
Alles in perfecte staat van onderhoud.

Bij aankomst word je vooral ‘overvallen’ door de intens aanwezige natuur maar ook het perfekt onderhouden terrein rond het huis trekt de aandacht. Het grootste deel van de grond bestaat uit vrije, ongerepte natuur.

Een unieke kans om op een. droomlocatie te komen wonen en genieten van de overweldigende natuurlijke schoonheid.
Er kan meer grond bij worden gekocht.

Informatie aanvragen