Net een kasteeltje!

 

In het kort

Ref: CA30401
Oppervlakte: 350 m2
Terrein: 6000
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Nee
Omgeving: Cazals
DPE waarde: E
Gaz effet serre: C
Prijs: €449000 FAI

dpe image
E
ges image
C

Beschrijving van het huis

Waan u in een kasteel met het comfort van nu.

Aan de rand van een gezellig dorpje met alle voorzieningen, ligt dit imposante en zeer degelijk gebouwde huis. De plafonds zijn hoog en alle vertrekken zijn ruim bemeten en heerlijk licht door de vele grote ramen.

Entree via de ruime dubbele hal. Rechtsaf de riante woonkamer (57m2) met mooie houtkachel. Linksaf de keuken (18m2) met daarnaast de eetkamer (30m2), een kantoor (16m2) en bijkeuken (12m2). Via een brede gang komt u in de eerste slaapkamer (21m2) met inbouwkasten en naast de slaapkamer een badkamer met bad, douche, wastafel en bidet.
Op de etage nog drie slaapkamers, (18, 18 en 20m2), twee badkamers, twee ruime bergingen (extra slaapkamer met eigen badkamer?), een kantoorhoek en nog een tweede overloop (18m2) met inbouwkasten.

Via een natuurstenen trap kunt u van de woonetage naar de kelder. Daar bevinden zich een garage (80m2), een wijnkelder (18m2), nog een kelder (35m2), een werkplaats (39m2), een zomer/inmaak keuken (12m2) en nog meer ruimtes. Teveel om op te noemen.

Kortom, dit huis (bouwjaar 1982) biedt vele mogelijkheden.
Al het houtwerk is van meer dan uitstekende kwaliteit hardhout, er is dubbel glas, de verdiepingsvloeren zijn van beton dus nogmaals, degelijkheid alom.
De verwarming bestaat uit een mooie houtkachel in de woonkamer en in de rest van het huis hangen elektrische radiatoren.
Het huis had in 2021 energielabel E maar inmiddels zijn alle elektrische radiatoren vervangen door energiezuinige exemplaren. Met zonnepanelen zal het energielabel ook aanzienlijk verbeteren.

Informatie aanvragen