Zeer ruim recent huis met gastenvleugel, zwembad en dubbele garage op 6000 m2

 

In het kort

Ref: B3012
Oppervlakte: 270 m2
Terrein: 6000
Aantal kamers: 9
Aantal slaapkamers: 6
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Prayssac
DPE waarde: C
Gaz effet serre: C
Prijs: €519000 FAI

dpe image
C
ges image
C

Beschrijving van het huis

Dit geweldige huis met zes slaapkamers en vier badkamers ligt op korte afstand van het gezellige centrum van het stadje Prayssac. In dit stadje volop winkels, restaurants en een gezellige wekelijkse markt.  Prayssac ligt vlakbij de rivier de Lot.  Aan de ene kant de bossen van de prachtige Bouriane, aan de andere kant de wijngaarden van de Lot met de beroemde Cahors wijnen.

Een prachtige plek met vrij uitzicht over wijngaarden en velden.
Het huis is in 2011 gebouwd met zeer degelijke en kwalitatief goede materialen. Perfecte isolatie. Zeer comfortabel. Er is een grote gloednieuwe installatie met zonnepanelen en moderne batterij-unit. De zonnepanelen leveren 10 kilowatt energie. Meer dan genoeg voor het hele huis.

Entree in een ruime hal met monumentale trap naar boven. Op de begane grond een ruime woonkamer, moderne keuken, bijkeuken, kantoor en toilet.
Op de etage 4 ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. In één van de kamers (nu in gebruik als sportruimte) staat een sauna.
Twee slaapkamers hebben toegang tot een groot balkon met heerlijk uitzicht over de wijngaarden en heuvels.
Het huis is in L-vorm. De ‘voet’ van de L is een apart logeergedeelte met op de begane grond (vanuit de woonkamer toegankelijk) 1 slaapkamer met luxe badkamer en apart toilet. Trap naar de tweede slaapkamer, ook met luxe badkamer en toilet. Dit gastengedeelte heeft een eigen ingang en is dus in feite onafhankelijk van het hoofdhuis te gebruiken.

Achter het huis een heerlijk terras met vrij uitzicht.
In de tuin het grote zwembad met poolhouse. Rond de goed afgezette tuin een flinke haag waardoor er optimale privacy is.
Dit huis moet door omstandigheden verkocht worden. Daarom is de prijs scherp gesteld.
Vlakbij het huis de dubbele garage met verdieping. Daarin de complete installatie van de zonnepanelen en de batterij waarmee het huis onafhankelijk is van de leverancier van elektriciteit.
Het huis is aangesloten op de gemeentelijke riolering.

Informatie aanvragen