Zeer ruim huis (2007) met chalet op 7 ha grond. Rustig gelegen. Uitzicht.

 

In het kort

Ref: B2101
Oppervlakte: 320 + 100 m2
Terrein: 60000
Aantal kamers: 9
Aantal slaapkamers: 7
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Nee
Omgeving: Le Vigan
DPE waarde: C
Gaz effet serre: A
Prijs: €800000 FAI

dpe image
C
ges image
A

Beschrijving van het huis

Prachtig en zeer groot huis met apart chalet, geschikt voor (vier-) dubbele bewoning, rustig gelegen aan een klein landweggetje.  Het stadje Gourdon met alle faciliteiten ligt vlakbij. Rondom rust en ruimte. Absolute privacy. In 2007 hebben de eigenaren dit ecologische huis zelf ontworpen en laten bouwen. Met bijna 400 m2 oppervlakte is dit een huis vol mogelijkheden. Vanaf het terras achter het huis heeft u een schitterend uitzicht.
U komt binnen in de ruime hal met toilet. Rechtsaf komt u in de grote L-vormige living (55m2) met schitterende Finse Tulikivi speksteenkachel, rechtdoor komt u in de ruime woonkeuken met houtkachel en deur naar het grote achter terras, en als u vanuit de hal linksaf gaat komt u in een appartement met een slaapkamer, badkamer met toilet, en woonkamer (30m2) met alle aansluitingen voor een keuken. Dit deel heeft een eigen entrée en in de woonkamer staat ook een houtkachel. 
Op de bovenverdieping zijn in totaal zes slaapkamers; één slaapkamer met eigen badkamer met douche en wastafel en een apart toilet, vier gewone slaapkamers, één hele grote slaapkamer en nog een badkamer met bad, douche, wastafel en een apart toilet.

Het garagegedeelte (100 m2) bestaat uit twee grote garages met daar achter nog twee aparte kamers en een grote zolder. Hier is ook een appartement voorzien maar nooit afgewerkt.

Dit ecologisch en energiezuinig gebouwde huis wordt verwarmd door middel van houtkachels maar er zijn overal ook aansluitingen voor elektrische kachels. De Finse Tulikivi kachel geeft met 1 uur stoken de hele dag heerlijke warmte.
Alles verkeert in uitstekende staat van onderhoud.
Op gepaste afstand van het huis staat nog een compleet chalet met kamer/keuken, 2 slaapkamers, wc en douche
Al met al een uniek ensemble op een schitterende locatie.

 

 

 

Informatie aanvragen