Uniek!! Een oud klooster plus meisjesschool en middeleeuws huis!! Commercieel bedrijf in middeleeuwse setting

 

In het kort

Ref: AA293
Oppervlakte: 600 m2
Terrein: 2000
Aantal kamers: 20
Aantal slaapkamers: 12
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Montfaucon
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €850000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Aan de rand van een pittoresk middeleeuws dorpje ligt dit geheel van 18e eeuwse gebouwen op u te wachten. Ooit een nonnenklooster, meisjesschool en klein huisje.  Nu een plek waar zeer succesvolle schildervakanties worden georganiseerd. In een reeds schilderachtig kader komen groepen (tot 14 personen) van allerlei nationaliteiten om een week professionele schilderles te krijgen. Verder worden de gasten culinair verwend en begeleid naar allerlei interessante plekken in de Lot en Dordogne.
Het bedrijf loopt al jaren zeer goed. In slechts 6 maanden wordt een omzet van zo’n 300.000 euro gerealiseerd! Er werkt voor die 6 maanden een vast groepje mensen..  Een hele klus, maar lucratief.
De eigenaren hebben een leeftijd bereikt waarop ze willen stoppen met werken.

Vanaf de straat ziet u enkel wat natuurstenen gebouwen, maar achter de toegangspoorten ligt een waar paradijs. U loopt een spannend terrein op met overal zitjes in een prachtig aangelegd park met zwemvijvers en een keur aan prachtige planten, struiken en bomen.  Erzijn twee zwembaden en een mooie vijver. Overal zijn zitjes gerealiseerd waar u alleen of met anderen ongestoord terug kunt. Rondom absolute rust.
De gasten leven een week in een vorige eeuw, maar wel met modern comfort.
Op het terrein de prachtig gerestaureerde gebouwen. Alles is gedaan om een authentiek karakter te behouden, terwijl het comfort gewoon modern is. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en toilet.  Een groots ensemble met zeer veel commerciele mogelijkheden!

Een uitdaging voor mensen die nog jong en energiek genoeg zijn om dit aan te durven.  En natuurlijk kan er in de overblijvende 6 maanden ook van alles georganiseerd worden. Al met al een uitstekende commerciele formule.
Het ewnsemble wordt complet ingericht verkocht; u kunt direct doorgaan met activiteiten.

Voor meer informatie graag contact met ons opnemen.
Door de constante bezetting is bezoek alleen mogelijk na een afspraak met ons.

Informatie aanvragen