Investering!! Park met 11 huizen, centraal gebouw en zwembad op 2 ha

 

In het kort

Ref: AA271
Oppervlakte: 1000 m2
Terrein: 20000
Aantal kamers: 40
Aantal slaapkamers: 30
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Bouirane
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €1100000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

11 degelijk gebouwde en goed geïsoleerde huizen, elk met twee slaapkamers, woonkamer met moderne keuken, badkamer, overdekt terras en tuin. Alle huizen hebben allemaal een aparte elektra aansluiting, watermeter en internetaansluiting. Ze kunnen dus afzonderlijk verhuurd worden. Ook zit alles op de dorpsriolering aangesloten. Het geheel is goed onderhouden.
Er is een centraal gelegen zwembad met ernaast een natuurstenen huis, momenteel ingericht als bar, cq clubhuis Tenslotte een groot chalet dat van binnen niet afgewerkt is en nu dienst doet als schuur.
Op het terrein zijn volop mogelijkheden (en ook toestemming!) om verder te ontwikkelen. Te denken valt aan de bouw van nog een paar huizen, chalets of het plaatsen van stacaravans.
Het geheel ligt rustig maar toch aan de rand van een levendig dorpje, op loopafstand van restaurants, supermarkt, bakker, etc.
Het is mogelijk om voor 50.000 Euro nog 1,5 ha ernaast en grenzend aan een beekje, erbij te kopen. Deze grond mag officieel gebruikt worden voor toeristische bestemming zoals een camping.

Informatie aanvragen